Албанец го продава автомобилот на Хитлер за 40.000 евра?

Loading...

Албанец од Урошевац поставил оглас на интернет во кој нуди „Опел кадет“ од 1938 година по цена од 40.000 евра. Гродиот сопственик на ав

loading...
Loading...