Alcatel POP 2: Ултра-ефтин и прв 64-битен Windows телефон

Loading...

Alcatel веројатно не е првото име на кое ќе помислите кога станува збор за иновации и технолошки напредок. Сепак, кинеската компанија се труди да го освои Windows Phone светот на уреди…Alcatel POP 2 веќе поседува Android верзија, а сега на ред е и Windows Phone 8.1. Слична тактика направи и HTC со својот модел One M8, кој исто така има Windows и Android верзија.
 За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.Alcatel POP 2 веќе поседува Android верзија, а сега на ред е и Windows Phone 8.1. Слична тактика направи и HTC со својот модел One M8, кој исто так

loading...
Loading...