Александар Ружин попопуларен од Цеца во моментов на Јутјуб

Императорот Александар Ружин одлучи да го освои светот, но пред да загризе толку голем залак, реши прво да го зголеми влијанието на Балканот.Откако љубовната порака на Александар и неговата избраничка Елена предизвика бурни реакции на социјалните мрежи, понесен од ефектот, тој одлучи да сними уште неколку видеа.
Притоа, тој успеа да ја надмине Цеца во секцијата на трендинг видеа и како лепи громе мој ја пеплоса нејзината популарност на Јутјуб.

Едно од најактуелните е неговиот поздрав до хејтерите, во кое тој со препознатливиот поздрав со два прста позира пред камера.
Не е сосема сигурно каков ефект мислеше дека ќе предизвикаат неговите видеа кај луѓето, но едно е јасно – фалењето за тоа кој е колку богат и дека е подобар од другите не поминува добро кај народот.

 
Затоа сведочат и бројот на дислајкови на видеото, кои во моментов ги има 241, но и коментарите.
Откако љубовната порака на Александар и неговата избраничка Елена предизвика бурни реакции на социјалните мрежи, понесен од ефектот, тој одлучи да

читајте пулс24
Пронајдете не на следниве мрежи: