Александар се обиде да си ја зголеми машкоста: Вбризгав вазелин и по неколку дена…

Александар Џ. (46) од Ниш, Србија, веќе пет години не успева да го реши својот несекојдневен здравствен проблем. Во намерата да го зголеми, Александар во својот полов орган вбризгал 80 грама вазелин по што му се деформирал органот и добил енормни размери. Потоа следела тешка инфекција која ги зафатила и лимфните жлезди.Александар Џ., кој на необичниот медицински зафат се одлучил додека бил во затвор во Сремска Митровица, вели дека никогаш нема да си ја прости лекомисленоста.
„Еден затвореник ми рече дека на тој начин може да се зголеми машкоста. Ми тврдеше дека е пластичен хирург. Одлучив да го послушам и во октомври 2010 година успеав да најдам вазелин, шприц и игла преку еден затвореник за да го започнам третманот. Со оглед на тоа дека саканиот резултат изостануваше, додавав повеќе вазелин и вбризгав цели 80 грама“ – опишал тој.
Меѓутоа, набрзо сфатил што направил.
„Четири дена ништо не се случуваше, а потоа настапи ужасот. Органот ми отече и добив ужасни болки. Ме однесоа во затворската болница и кога им признав што сторив, ме однесоа во Клиниката за урологија во Сремска Митровица, а оттаму во Белград. Докторите мораа да ми го расечат надворешниот дел за да можам да мокрам. Ми ставија катетер и потоа добив инфекција. Преживеав ужас“ – се присетил Александар.
Пет години се обидува да го реши проблемот поради кој го напуштила сопругата.
„Осатанав и без семејството поради мојата глупост. Признавам дека сум виновен, но се надевам дека некој ќе ми помогне“ – рекол тој.Александар Џ., кој на необичниот медицински зафат се одлучил додека бил во затвор во Сремска Митровица, вели дека никогаш нема да си ја прости леко

Пронајдете не на следниве мрежи: