Александар се разнесе со бомба кашикара: Непосредно пред смртта…

Loading...

Вистинска драма се случи вчера во Србија кога 36-годишниот Александар Ранковиќ во семејната куќа зборувал на телефон со своите родители, па се разнел со бомба кашикара.Полицијата се сомнева дека се работи за самоубиство, доека неговите најблиски велат дека сигурно било несреќен случај.
Родителите на Александар денеска се обидуваат да најдат утеха, но безуспешно. Соседите велат никој не знае зошто Александар се самоубил со бомба. Велат дека пред трагедијата се вратил од работа, се видел со девојката, бил со родителите, а потоа се разнел.
Тој имал работа, неговите имале солидна пензија и ништо не му недостасувало.
Полицијата работи на случајот.Полицијата се сомнева дека се работи за самоубиство, доека неговите најблиски велат дека сигурно било несреќен случај.
Родителите на Алекса

loading...