Александра Секулиќ го напушти X-Фактор

Loading...

Од четвртата епизода во живо на музичкото шоу Х Фактор испадна Александра Секулиќ.Откако публиката еднаш ја врати назад во шоуто, сега повторно таа се најде во ситуација да ја пее песната за спас, и тоа со Александра Брковиќ.
Двете натпреварувачки се од групата на Кики Ласендриќ, па затоа и на него му беше најтешка одлуката кога требаше да реши која  од двете дами да испрати дома.
Сепак судејќи по гласовните способности, и „олујата“ која ја предизвикува Александра Брковиќ на сцена, жирито реши шоуто да го напушти Александра Секулиќ.Откако публиката еднаш ја врати назад во шоуто, сега повторно таа се најде во ситуација да ја пее песната за спас, и тоа со Александра Брковиќ.

loading...
Loading...