Алкаеда: Ќе ја нападнеме Америка и гајле ни е што ќе се случи потоа

Loading...

Мораме да го отстраниме крстот, а носачот на крстот е Америка – порача вториот човек на Алкаеда.На интернет се појави снимка од најголемиот собир на терористите од Алкаеда. Американскиот CNN објави дека видео записот од овој собир започнал да се споделува по џихадските сајтови.
За него се заинтересираа американските стручњаци за тероризам кои напоменаа дека снимката е автентична. Тие се прашуваат како е можно ЦИА и Пентагон да не се огласат по овој повод, а што е најлошо: дали е можно да не ја забележале снимката воопшто?
На интернет се појави снимка од најголемиот собир на терористите од Алкаеда. Американскиот CNN објави дека видео записот од овој собир започнал да

loading...
Loading...