Алкоскоп: На пијани Стрелци тајни не кажувајте, Водолиите и алкохолот не се едно за друго

Loading...

Алкоскопот го одредува вашето однесување во пијана состојба според хороскопските знаци.Рибите имаат зависничка природа, а по тоа најслични им се Раковите и ШкорпиитеДали некогаш сте слушнале за алкоскоп? Се работи за забавна теорија која според вашиот хороскопски знак проценува кога и колку сакате да испиете.
ОВЕН– Импулсивните Овни сакаат да се забавуваат и понекогаш не знаат кога е доста. Нивниот натпреварувачки дух ги тера да се забавуваат натпреварувајќи се со пријателите кој може да испие повеќе алкохол. Кога пијат тие се забавни и кокетни. Кога ќе ги напиете, од нив ќе дознаете се што сакате, а не можете да го извлечете кога се во трезна состојба. Се лошо што ќе направат во пијана состојба го сметаат целосно заборавено.
БИК – Тие сакаат да пијат мала количина на алкохол и често се опиваа и од малку. Кога навистина се пијани, Биковите се вистинско стампедо во од. Често истураат алкохол по луѓето, незгодни се со своите претпоставени и невкусни. Кога се пијани сакаат да бидат во центар на вниманието, а во таа состојба најдобро е да се однесат на караоки. Забавата е загарантирана.
БЛИЗНАЦИ– Забавни се и можат да испијат без премногу да го сменат својот вообичаен карактер. И кога се пијани, Близнаците се расположени за разговор, а вниманието често оди во некои други насоки. Понекогаш нема да сватите ни дека се пијани. Способни се да кокетираат со неколку луѓе одеднаш, а во секоја рунда порачуваат различен пијалок бидејќи едноличноста секогаш им е здодевна, дури и кога пијат….
Повеќе на следниот ЛИНКАлкоскопот го одредува вашето однесување во пијана состојба според хороскопските знаци.Рибите имаат зависничка п

loading...
Loading...