Американско семејство: Продадоа 250 крави, а добија олимписка шампионка

Loading...

Родителите на Кетлин мораа да продадат 250 крави за нивната ќерка да се натпреварува на ЗОИ.Американската сноубордерка Кетлин Ферингтон, призна дека нејзините родители мораа да ја продадат фармата со крави за да и овозможат учество и пласман на Зимските олимписки игри во Сочи.
Гери Ферингтон, таткото на шампионката, вели дека нивната ќерка израсна на фармата во Ајдаху, каде беа сопственици на 250 крави. Но со години мораа да го намалуваат сточниот фонд за да може Кетлин да патува на натпреварите во кои учествуваше.
Повеќе на следниот ЛИНКАмериканската сноубордерка Кетлин Ферингтон, призна дека нејзините родители мораа да ја продадат фармата со крави за д

loading...
Loading...