Амиџиќ го прашал Шабан колку пати ја изневерил сопругата: Одговорот сите ги насмеа до солзи!

Легендата на народната музика Шабан Шаулиќ, при гостување во емисијата „Амиџи шоу“, водителот Огњен Амиџиќ го прашал дали некогаш ја изневерил сопругата Гордана.„Дали некогаш ја имаш изневерено Гоца“ – директно прашал Огњен, не очекувајќи ваков одговор од Шабан.
„Да, кога ја оженив. Не ја изневерив еднаш, туку двапати“ – изјавил духовито Шабан, па објаснил и како течела неговата врска со Гоца, со која два пати застанал пред олтар.„Дали некогаш ја имаш изневерено Гоца“ – директно прашал Огњен, не очекувајќи ваков одговор од Шабан.
„Да, кога ја

Пронајдете не на следниве мрежи: