Ана Бекута за вонбрачниот син кој го сместила во дом: Бев глупачка бидејќи не сакав да го убијам своето дете!

Loading...

Ана Бекута по пауза од 40 години, конечно, проговорила за тоа како синот Игор Полиќ по раѓањето го оставила во дом за незгрижени деца.Српската пејачка го родила Игор на 17 години во вонбрачна врска. Тој период, според неа, ѝ бил најтешкиот во животот. Била одвоена од своете дете, а околината ја осудувала. И нејзините родители биле на столбот на срамот, селото ги озборувало, што за неа било посебно тешко.

„Сакав да го родам детето. Точно е, им нанесов болка на своите родители, ги посрамотив и затоа Игор на осум месеци го однесов во дом. Притисокот од околината беше многу силен. Секој викенд патував да го видам Игор. Агонијата траеше неколку месеци, но тогаш гласот на разумот и срцето преовладаа и Игор го вратив дома “изјавила  Бекута.Српската пејачка го родила Игор на 17 години во вонбрачна врска. Тој период, според неа, ѝ бил најтешкиот во животот. Била одвоена од своете д

loading...