Ана Ивановиќ блескаше на својата венчавка, НО СВЕТОТ го воодушеви една друга дама

Ана блескаше на својата венчавка. Светот со целосно внимание ја проследи оваа венчавка, а комплименти за изгледот на Ана имаше на сите страни. 
Сепак една друга дама собра многу аплаузи. Станува збор за Драгана Ивановиќ мајката на славната тенисерка. Таа со својата префинетост ги освои сите. Се гледа од кого Ана ја наследила убавината. 
Светот со целосно внимание ја проследи оваа венчавка, а комплименти за изгледот на Ана имаше на сите страни. 
Сепак една друга дама со

Пронајдете не на следниве мрежи: