Ана Николиќ има ново хоби – стана шнајдерка?!

Loading...

Ана Николиќ покажа дека освен што знае да пее, таа одлично знае да игра, да креиора а и со своите раце да шие… Пејачката Ана Николиќ има ново хоби, таа се посвети на дизајнирање на облека.

Пејачката од Јагодина завршила на Политехничка академија, на отсекот за дизајн на чевли, но сепак се посвети на шиење облека. И додека поголемиот дел од ѕвездите на естрадата шиењето на облеката ја препуштаат на вештите експерти, Ана одлучи да седне зад машината и самата да сошие некое парче за нејзината колекција.

Таа ја објавила фотографијата и под неа напишала: „Од нашата мала работилница“.Пејачката Ана Николиќ има ново хоби, таа се посвети на дизајнирање на облека.

loading...
Loading...