Анџелина Џоли и Брет Пит конечно се венчаа?

Loading...

Бред Пит се појави на премиерата на својот нов филм  „12 years a slave“ во Торонто каде што се одржува Меѓународниот филмски фестивал.Бред на десната рака носел едноставен прстен, а светските медиуми пишуваат дека тоа значи дека имало свадба. Пит и Џоли, кои имаат шест деца, официјално се вериле на почетокот на минатата година.
Бред не ја споменал темата за венчавка во разговорот со новинарите, но изгледа како да му годи што сето внимание е насочено само кон него.
Анџелина Џоли е се своите деца во Австралија, каде што снима го снима новиот филм „Unbroken“.Бред на десната рака носел едноставен прстен, а светските медиуми пишуваат дека тоа значи дека имало свадба. Пит и Џоли, кои имаат шест деца, офици

loading...
Loading...