Анџелина:„Ми остануваат 3-5 години од својот живот“

Loading...

Актерката стравува од смрт, покрај тешките операции, актерката неверува дека ќе доживее четириесет, а и веќе составила листа што сака да оствари пред  да си замине од овој свет. Иако пролетта превентивно ги отстрани и двете гради како би се заштитила од рак на градите, што ја беше предизвикало смртта на нејзината покојна мајка Марчелин, Анџелина (38) тврди дека нема уште долго да живее.
Блиски извори тврдат дека таа е сигурна во своите тврдења како нема да дочека 45 години, и верува дека и преостанале околу три до пет години од животот, пишуваат американските таблоиди. Затоа Анџелина максимално се труди да го искористи преостанатото време од својот живот во постигнување на посакуваните цели пред да си замине.
Таа прави се да биде здрава и заштитена од непредвидени болести како и наследни, но е уверена дека и двојната мастектомија нема да и го спаси животот. Кажа дека ќе ги отстрани и јајниците, бидејќи тестовите покажале дека има ген кој предизвикува рак.
Мајчината смрт целосно ја скршила во 2007 година, најавила дека ќе глуми во филм кој ќе го продуцира компанијата на Бред Пит (49), со кој Анџелина има три биолошки деца и три посвоени.Иако пролетта превентивно ги отстрани и двете гради како би се заштитила од рак на градите, што ја беше предизвикало с

loading...
Loading...