Антиќ на Твитер: Горд сум што ќе ја претставувам Македонија на All Star

Loading...

Горд сум што ќе ја претставувам Македонија на All Star!Би сакал да им заблагодарам на соиграчите, стручниот штаб и менаџментот на Атланта Хоукс. Горд сум што ќе го претставувам градот Атланта и мојата земја Македонија во Њу Орлеанс, – напиша првиот Македонец во НБА кој сега ќе биде и прв Македонец кој учествувал на НБА Ол стар викендот.Би сакал да им заблагодарам на соиграчите, стручниот штаб и менаџментот на Атланта Хоукс. Горд сум што ќе го претставу

loading...
Loading...