Аплицирајте: Плата 25 000 денари, Пивара Скопје вработува комерцијалисти низ цела Македонија!

Сакате вработување или промена на работното место? Погледнете ги денешните огласи…Пивара Скопје вработува комерцијалисти-унапредувачи на пазарот на територијата на цела Македонија. Работна позиција исполнета со комуникација, предизвици и можност за личен развој. Плата од 25 000 денари. 
Целосниот оглас на ЛИНКОТ
 
Слободни работни места има во ОНЕ и ВИП, аплицирајте! 
Линк до огласот
 
Доколку сакате да бидете дел од тимот на Охридска Банка и да се придружите кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка , може да аплицирате на ЛИНКОТ
 
 Пивара Скопје вработува комерцијалисти-унапредувачи на пазарот на територијата на цела Македонија. Работна позиција исполнета со к

Пронајдете не на следниве мрежи: