Apple ја претстави опцијата за „свиткување“ на iPhone 6

Loading...

Момците од Unbox Therapy решија да ја тестираат најновата опција „Bend“ и објавија видео тест во кој покажуваат колку и како се витка 6 Plus.Иако телефонот изгледа како дека ќе се скрши под притисокот, тоа не се случува.
Ако сакате да одбегнете виткање на новиот и скапоцен телефон, веројатно ќе треба да одбегнувате да го ставате во џебовите од панталоните или пак да го купите помалиот 4,7 инчен iPhone 6.
Како и да е, внимавајте погрешно да не го свиткате вашиот телефон, бидејќи може да дојде и до напукнување на екранот.
А видеото од Apple, можете да го погледнете на следниот ЛИНКИако телефонот изгледа како дека ќе се скрши под притисокот, тоа не се случува.
Ако сакате да одбегнете виткање на новиот и скапоцен телефо

loading...
Loading...