Арнолд Шварценегер ja потврди својата улога во „Терминатор 5“

Loading...

Арнолд Шварценегер ќе стане Терминатор уште еднаш, кога во Јануари ќе почне снимањета за “Терминатор 5“. Тоа го потврди и самиот актер поранешен гувернер отакако напиша на фан страната „The Arnold Fans.com“ за неговите понатамошни планови.
–   Јас сум многу среќен што сакаат јас да бидам главната улога во „Терминатор 5“.
Учеството на 65 годишниот актер беше повеќе од очигледно.  Во интервјуто исто така најави дека го чита сценарието за филомот Twins, за кој претходно најави продолжение.
Очигледно дека годините воопшто не му се пречка за да се нафати на вакви улоги, каде се бара доста физичка спремност.  Арнолд Шварценегер ќе стане Терминатор уште еднаш, кога во Јануари ќе почне снимањета за “Терминатор 5“. Т

loading...
Loading...