Астропрофил на маж Рак

Loading...

Карактер: Нивната сензибилност е огромна, но маана им е тоа што на нив не може да сметате. Тие се нежни, допадливи, често вистински „мачо типови“, секогаш зрачат со емоционалност, разбирање едноставно пленат. На шармот на мажите Ракови тешко кој може да остане рамнодушен, бидејќи секогаш зрачи со вистинска длабочина на емоции, но тој ретко ги искажува бидејќи е премногу срамежлив. Во љубовта се прилично неверни, иако додека се со една жена се главно посветени кон неа и бескрајно заљубени. Проблем е што често се заљубубаат, прават грешки, во љубовта се малку „луди“ и кога партнерката ќе ги остави често долго патат за неа….
Повеќе на следнив ЛИНККарактер: Нивната сензибилност е огромна, но маана им е тоа што на нив не може да сметате.

loading...