Астропрофил на жена Рак

Loading...

Карактер: Жената Рак е една од најнеомилените во зодијакот бидејќи секогаш глуми невиност, како таа ништо не знае, не разбира за што се работи, како многу е осетлива, наивна и невешта, на неа секогаш и е потребен силен маж кој ќе ја заштити, па одлично би било и доколу е почитуван во општеството. Еден од најнеурамнотежените типови на жена, всушност и во суштина е слаба. Често карактерно се мрзливи жени, па затоа го бираат најбрзиот и најлесниот пат до успехот  а тоа е преку мажите.  Во суштина може да биде многу продорна, енергична и опасна, само ако некој се обиде да допре до нејзинотот его и суета, тек тогаш ќе сфатите со кој имате работа….
Повеќе на следниов ЛИНККарактер: Жената Рак е една од најнеомилените во зодијакот бидејќи секогаш глуми невиност,

loading...