Аукција на девици: девојки од 10 години се продаваат на аукција

Loading...

Девојки од 10 години се продаваат на аукцијаВо градот Медалин кој е втор по големина во Колумбија и познат како град на Пабло Ескобар, зад космополитските фасади цвета една необична трговија. Уличните банди крадат девојчиња кои не се постари од 10 години и ги продаваат на аукција.
Бандите доста често и ги лажат девојчињата нудејќи им скапа гардероба и пари додека да влезат во нивните мрежи, а потоа ги изнесуваат на аукција каде цената за една девица достига и до две илјди евра.
Во овој град вледеат два јаки клана организиан криминал за кои полицијата е премногу слаба за да им се спротистави. Но од друга страна девојките ичесто одбиваат да бидат извлечени од проституција во овие кланови, дури и кога ќе им се понуди помош.
Think.mkВо градот Медалин кој е втор по големина во Колумбија и познат како град на Пабло Ескобар, зад космополитските фасади цвета една необична трго

loading...
Loading...