Ава Карабатиќ откри зошто мажите бегаат од неа

Loading...

Ава Карабатиќ се стекна со  популарност под занимање на старлета, но изгледа одлучи да ја промени професијата и да тргне по нови можности. Ни помалку ни повеќе таа се одлучи да напише книга.- Книгите се моја стрaст , да имам повеќе време секој ден би идела на саеми за книга. Имам повеќе кнгиги отколку чевли и ташни, а во станот наскоро ќе ми треба уште една полица. Иако многу работам па ќе биде тешко да најдам време да ги прочитам сите- рекла искрено Ава.
На прославата организирана по повод објавување на нејзината прва книга, Ава не сакаше да се фотографира со фановите но изјави нешто што насме многумина.
-Мажите бегаат од мене, посебно кога ќе видат дека не сум една обична плавуша- изјавила старлетата.- Книгите се моја стрaст , да имам повеќе време секој ден би идела на саеми за книга. Имам повеќе кнгиги отколку чевли и ташни, а во станот наскоро

loading...