Автобуската линија со број 27 времено пренасочена

Loading...

Автобуската линија со број 27 од денеска ќе сообраќа по улицата „Тодор Чангов“, информира Општина Аеродром.Последна и појдовна станица ќе бидат истите оние како за автобуската линија бр. 17а – бараките на Пелагонија.
Пренасочувањето е поради вршење градежни активности на мостот на улицата „Ѓорѓи Капчев“, а ќе трае до завршување на активностите.Последна и појдовна станица ќе бидат истите оние како за автобуската линија бр. 1

loading...