Автомобили полни со дрога, оружје „до заби“- Нов Фејсбук тренд меѓу мексиканските гангстери

Loading...

Најновата мода помеѓу членовите на мексиканските нарко картели е поставување на фотографии на социјалните мрежи, со бр

loading...
Loading...