Баба норвежанка побегнала од старечки дом со помлад дечко!

Loading...

Вработените во еден старечки дом во норвешкиот град Ејдсволд, кренале паника и повикале полиција, кога виделе дека исчезнала 92 годишна старица.Стравувале дека нешто и се случило, но набрзо дознале дека старицата заминала во Стокхолм со својот помлад дечко (82).
„Ова е една интересна љубовна приказна“, вели управничката од домот Јанка Холстад. „Замислете да не можете да одите на романтичен одмор само затоа што сте постари од 90 години. Госпоѓата не направила ништо незаконско, но нас не исплаши, бидејќи ништо не ни најави“, вели таа.
Двајцата уживаат во неговата куќа во Стокхолм. Тие двајца се заедно, откако таа дошла во домот.Стравувале дека нешто и се случило, но набрзо дознале дека старицата заминала во Стокхолм со својот помлад дечко (82).
„Ова е една ин

loading...