Бабица оставила бебе под ламба и ја напуштила собата: Кога се вратила, било ПРЕДОЦНА!

Матвеј Захаренко е роден на 16 ноември 2014 година во Тула (Русија). Бил здраво и среќно бебе.Но, имал низок степен на жолтица поради што лекарите препорачале тој да се изложува на светлосни зраци и тоа под посебна ламба за одреден временски период.
Матвеј не смеел да биде оставен под ламбата без надзор.
Но, кога еден ден медицинската сестра случајно ја напуштила просторијата во која тој се наоѓал, се случила голема трагедија.
Една од ламбите експлодирала и малото момче се запалило. Со неполни 3 дена од својот живот, тој имал изгореници по целото тело.
Најлошо од сѐ е што неговата 19-годишна мајка го напуштила откако дознала што му се случило. Не сакала да сноси последици, ниту пак да го лекува…
Babica ostavila bebu ispod lampe by playchannelНо, имал низок степен на жолтица поради што лекарите препорачале тој да се изложува на светлосни зраци и тоа под посебна ламба за одреден временски

Пронајдете не на следниве мрежи: