Бајка со НЕСРЕЌЕН КРАЈ: Починала 12 часа откако се омажила за љубовта на нејзиниот живот

Loading...

Трагична животна приказна. Така би можел да се опише животот на Ема Гилеспи (28), која починала 12 часа откако се омажила за нејзината сродна душа.Имено, Ема се борела против опасна болест – рак на јазик, а се омажила за Мајкл во Ланкастер, на 20 ноември во 11 часот претпладне. За жал, таа починала 12 часа подоцна. Ема заминала од овој свет месец дена пред нејзиниот 29-ти роденден.
Нејзиното семејство е скршено од болка и сега сака да им помогне на останатите кои се борат против оваа опасна болест.
Ема прв пат забележала дека нешто не е во ред со нејзиното здравје, кога напипала чир под јазикот кој никако не исчезнувал. По биопсијата и тестирањата, дошле страшни вести – тоа бил рак на јазик.
Веднаш потоа, Ема отишла на неколку операции и хемотерапија, но докторите сепак ја дале конечната дијагноза – нејзината болест е неизлечива.
Во ноемрви, Ема прими страшна вест од лекарите дека веројатно нема да ги преживее наредните 24 часа. Токму затоа, нејзиниот свршеник Мајкл одлучил да ја направи среќна.
За жа, Ема починала 12 часа подоцна, а Мајкл за британските медиуми го изјавил следново:
„Бев со неа до последниот час и никогаш нема да го заборавам тоа.“
Имено, Ема се борела против опасна болест – рак на јазик, а се омажила за Мајкл во Ланкастер, на 20 ноември во 11 часот претпладне. За жал, т

loading...
Loading...