Балиќ и Лазаров преминаа во Везпрем?

Интересен податок од записникот кој го правеле Германците, на записниците кои им се даваат на новинарите, во редовите на Везпрем е вклучен Ивано Балиќ и Кирил Лазаров.
„Фејсбук“ профилот на Лигата на Шампионите, пренесува како Везпрем направил одлична работа во преодниот рок доведувајќи ги во своите редови пред натпреварот со Кил во деветтото коло, двајцата одлични ракометари, Ивано Балиќ и Кирил Лазаров.
Извор/Фото: Хрспорт.нет Интересен податок од записникот кој го правеле Германците, на записниците кои им се даваат на новинарите, во редовите

Пронајдете не на следниве мрежи: