Балканот се тресе: Земјотрес ја разбуди и Босна

Loading...

Балканот не престанува да се тресе. Се тресат Грција и Бугарија, вчера се почувствува земјотрес од 3 степени и во Скопје, а се стресе и Босна.Во Босна бил почувствуван земјотрес со јачина дожд 3,6 степени, во 2 часот и  57 минути.
Епицентарот бил на 3 километри југозападно од Јајце.
Во Босна бил почувствуван земјотрес со јачина дожд 3,6 степени, во 2 часот и  57 минути.
Епицентарот бил на 3 километри југозападно од

loading...