БАЛКАНСКА СВАДБА ПРЕРАСНА ВО ТРАГЕДИЈА: Маж си го убил братот поради бизарна причина!

Во селото Крајск, во Призрен – пред неколку дена се случи голема трагедија на една свадба. Наводно, еден маж си го убил братот, Во овој инцидент се повредени уште четири лица.Се смета дека причината за злосторството е несогласувањето меѓу браќата. Имено, двајцата браќа се договориле автомобилот со кој требале да тргнат по младата да го паркираат во нивната заедничка парцела.
Меѓутоа, третиот брат не го дозволил тоа.
„Се претпоставува дека оваа трагедија се случила поради паркираните возила на заедничкиот имот на тројцата браќа. Едно лице е убиено во трагедијата, а четири се повредени“ – изјавил Весел Гаши, претставник од полицијата.
Трагедијата се случила во моментот кога сватовите тргнале по младата.Се смета дека причината за злосторството е несогласувањето меѓу браќата. Имено, двајцата браќа се договориле автомобилот со кој требале да тргнат п

Пронајдете не на следниве мрежи: