Бара 15 милиони долари- го пронашол рецептот за Кока Кола

Loading...

Уште еден авантурист. Американец тврди дека го пронашол рецептот за Кока Кола . Имено, тој сега го продава истиот рецепт за 15 милиони долари.
Имено, рецептот од компанијата Кока Кола е од 19 век и претставува еден вид легенда, наведуваат дека рецептот е нешто блиску до нивниот производ но не е оргинален.
Рецептот е од 1886 година и го смислил Џон Пембертон. Имено, формулата е најстрога тајна.Уште еден авантурист. Американец тврди дека го пронашол рецептот за Кока Кола . Имено, тој сега го продава истиот реце

loading...