Бебенце почнало да плаче, а надзорната камера го снимила БРУТАЛНИОТ ЧИН на медицинската сестра!

Видеото кое настанало на 18 април во сѐ уште непозната држава, ги шокираше корисниците на социјалните мрежи.Всушност, станува збор за снимка од надзорна камера во една Педијатриска клиника.
Едно од петте бебиња се разбудило и плачело околу два часот по полноќ, а што според прикажаното не ѝ се допаднало на медицинската сестра која ја заслужува најлошата казна.
Таа влегла во просторијата и брутално го претепала бебето, за потоа со мирна совест да ја напушти просторијата.

НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЛУЃЕ!
Меѓутоа, еден час подоцна, истото бебе повторно имало проблеми со сонот, а вработената по втор пат постапила крајно брутално кон него.
Се надеваме дека сѐ е во ред со бебето и дека оваа несовесна жена ќе одговара за нејзиниот одвратен чин.
 

NE PREPORUČUJE SE OSOBAMA SA SLABIM ŽIVCIMA I ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA (18+)
Video nije za gledaoce ispod 18 godina. (18+)Pedijatrijska klinika, noćna smjena. Kakav je ovo insan? Pogledajte video do kraja. Ne morate da dijele, ako ne želite..
Posted by Ammar Nađa on Saturday, April 25, 2015

Всушност, станува збор за снимка од надзорна камера во една Педијатриска клиника.
Едно од петте бебиња се разбудило и плачело околу два час

Пронајдете не на следниве мрежи: