Бегајќи од домашен притвор паднал од осми кат

Loading...

Непознат естонец кој бил во домашен притвор посакал да избега, правејќи јаже од чаршави, непомислувајќи дека тоа може да му донесе голема несреќа. 
Обидувајќи се да побегне, тој паднал од осмиот кат од зградата во која живеел. Постојат и безбедносни камери кои ја покажуваат целата таа несреќа. За бизарната сцена, сведочеше и неговата сопруга Екатерина Хорошко:
„Се појави на прозорецот, правејќи јаже од постелнина, со цел да стигне до доле, но чаршафите се одврзаа и тој падна на снегот покриен со грмушки“, изјави неговата сопруга. 
Во болницата потврдија дека тој преживеал, а локалните медиуми го научиле дека човекот кој се обидува да ја напушти куќата и да се сретне со пријатели, но дека неговата сопруга му забранила, па му одредила домашен притвор. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Непознат естонец кој бил во домашен притвор посакал да избега, правејќи јаже од чаршави, непомислувајќи дека тоа може

loading...