Бекута го прослави 57. роденден! Никогаш нема да погодите што и подарил дечкото!

Loading...

Пејачката Ана Бекута вчера го прослави 57. роденден, а највеселиот гостин секако бил нејзиниот дечко, политичарот Милутин Мрковиќ. Духовит како и секогаш, тој рекол дека на поубавата половина и се подарил себеси.„На Ана и подарив букет, и тоа, нејзиното омилено. Нема да верувате, но Ана сама по себе е подарок. Така то, имам подарок за сцелиот живот, и тоа секој ден.. се и дадов, себе самиот и се дадов целиот и сметам дека тоа е најмногу што може да добие. Се надевам дека подарокот за цел живот е воедно и најголем подарок“, со насмевка изјавил тој.„На Ана и подарив букет, и тоа, нејзиното омилено. Нема да верувате, но Ана сама по себе е подарок. Така то, имам подарок за сцелиот живот, и

loading...