Беквалац откри како ќе се вика бебето

Loading...

Беквалац откри како ќе се вика бебето  Со месеци го криеше трудничкиот стомак, а сега Беквалац во прегратки на ќерка си го покжа стомакот и колку е среќна што ќе добие принова.
Нејзината ќеркичка ќе се вика Катја.Со месеци го криеше трудничкиот стомак, а сега Беквалац во прегратки на ќерка си го покжа стомакот и колку е среќна што ќе добие принова.
Н

loading...
Loading...