БЕЛ КАМЕН ХОТЕЛ И СПА , Радовиш

Хотелскиот комплекс Бел Камен е лоциран на сончевата страна на планината Плачковица, на 1.450 метри надморска височина, обиколен со богата и густа

Пронајдете не на следниве мрежи: