Белата куќа целосно преуредена, сега изгледа вака!

По двомесечното реновирање кое чинело повеќе од три милиони долари, Белата куќа добила нов изглед.На влезот во западното крило на официјалната резиденција на претседателот на САД, поставен е знак за добредојде, пренесува CNN. 

Во овалниот кабинет поставени се и нови тапети кои ги избрал лично Доналд Трамп, а на плафонот над лустерот е поставена статуа од орел во златна боја. 

 
На влезот во западното крило на официјалната резиденција на претседателот на САД, поставен е знак за добредојде, пренесува CNN.

Пронајдете не на следниве мрежи: