Белградските улици „проголтаа“ автомобил

Loading...

Додека маж и жена се возеле со својот автомобил, во еден момент почнале да пропаѓаат на белградскиот булевар „Крал Александар“.Автомобил во Белград пропадна речиси два метра низ асфалтот на булеварот „Крал Александар“. 
Сеуште е непознато како во еден момент патот се „отворил“ и автомобилот паднал во дупка длабока речиси два метри. 
Во моментот кога пропаднал автомобилот пукнала и водоводната цефка, по што сообраќајот бил некое време во застој. 
Возачот и неговата сопатничка не се повредени, но се во вистински шок. Автомобил во Белград пропадна речиси два метра низ асфалтот на булеварот „Крал Александар“. 
Сеуште е непознато како во ед

loading...
Loading...