Беше омилено ТВ лице па ја снема од сцената-Еве како изгледа денес познатата водителка

Loading...

Сите се сеќаваат на водителката на „48 часа свадба“ Ирена Спасиќ, која по 11 години се повлекла од ТВ екраните.Таа минатата година на 28 ноември застанала на лудиот камен, а оваа година веќе ја добила својата ќеркичка Нера.
Еве како денес изгледа некогаш атрактивната водителка:
Таа минатата година на 28 ноември застанала на лудиот камен, а оваа година веќе ја добила својата ќеркичка Нера.
Еве како денес изгледа нек

loading...