Бесен поради тоа што го оставила, испратил интимна фотографија на мајка и!

Loading...

„Кога го зедов телефонот и видов куп пораки, бев лут- знаев дека Тод не беше добар кон мојата ќерка и сакав да ја почитува нејзината желба да ја прекине врската. Кога ја видов сликата, почувствував мачнина во желудникот, никој не сака да ја види својата ќерка на такви фотографии“, вели таткото Јосеп.Момчето кое девојката го напуштила откако го фатила со друга жена, смислил одмазда. Тој испратил  разголени фотографии на мобилниот на мајкаата на поранешната девојка.
Избезумената Хана Дејвисон била шокирана кога Кристофер Тод испратил интимна фотографија, која најпрвин ја видел нејзиниот татко.
Тод признал дека е виновен за праќање навредливи и неморални содржини, па затоа добил условна казна.
Хана се забавувала со Тод повеќе од година дена кога го фатила со друга девојка, па ја прекинала врската. Но тој збеснал бидејќи бил напуштен, па поранешната девојка ја бомбардирал  со повици и пораки, поготово додека бил пијан.
„Тоа траеше неколку седмици, но не очекував дека ќе падне толку ниско и да ги вмеша моите родители“, вели таа.

На 17 мај минатата година Хана го оставила мобилниот дома и излегла. Кога пијаниот Тод не можел да ја добие на телефон, тој мочнал да и испраќа пораки на нејзината мајка Дона.
Во пораките тврдел дека нејзината ќерка шири сексуално преносливи болести, и пратил список на луѓе за кои верува дека Хана имала секс со нив.
Кога не добил одговор, на мајчиниот број испратил интимна фотографија. Пораката пристигнала околу 3.00 наутро и таткото на Хана ја видел фотографијата прв.
„Кога го зедов телефонот и видов куп пораки, бев лут- знаев дека Тод не беше добар кон мојата ќерка и сакав да ја почитува нејзината желба да ја прекине врската. Кога ја видов сликата, почувствував мачнина во желудникот, никој не сака да ја види својата ќерка на такви фотографии. Бев бесен бидејќи не доведде во таква положба, ја жалев и сопругата и ќерката и себе“, вели таткото на Хана.
„Пораките беа ужасни, тврдеше дека сум спиела со половина град“, наведува Хана која тврди дека жали поради  тие фотографии, но тогаш биле во сериозна врска и му верувала.Момчето кое девојката го напуштила откако го фатила со друга жена, смислил одмазда. Тој испратил  разголени фотографии на мобилниот на мајкаат

loading...
Loading...