Бесни поради „ЛУДАТА СОСЕТКА“ која секој ден се сонча на прозорец!

Loading...

Неименувана Русинка секојдневно ги нервира своите соседи затоа што се сонча на прозорецот од зградата.Поточно, соседите се бесни затоа што секој ден од 10 до 13 часот го гледаат нејзиниот гол задник на прозорецот.
Станарите се загрижени затоа што нивните деца не можат да си играат пред зградата, а полицијата не одговара на нивните жалби.
Сепак сите соседи се здружиле против девојката што се сонча и се решени по секоја цена да ја натераат да престане да го прави тоа.Поточно, соседите се бесни затоа што секој ден од 10 до 13 часот го гледаат нејзиниот гол задник на прозорецот.
Станарите се загрижени зато

loading...