Бев голем кит, а сега спасувам китови: Имала 250 килограми и опсег на струкот 2 метри, а потоа одлучила…

Пред неколку години животот на Џенифер Бодек бил во опасност. Опсегот на нејзиниот струк бил речиси два метра и сама е морала да си шие облека. 
Нејзината тежина достигнала неверојатни 250 килограми и тогаш се соочувала со тешки здравствени проблеми. Докторите два пати ја вратиле во живот. 
 Во моментот кога и застанало срцето пред неа излегле сликите од нејзините деца кои стојат над нејзиниот гроб и плачат.

 
Таа глетка и го променила животот. Одлучила дека на дебелината ќе и дојде крај. 
Започнала строга диета и по 3 години симнала 150 килограми. 
Пред диетата не можела да се движи а сега редовно трча оди во теретана. И вели дека ќе продолжи вака. 
 Опсегот на нејзиниот струк бил речиси два метра и сама е морала да си шие облека. 
Нејзината тежина достигнала неве

Пронајдете не на следниве мрежи: