БЕЗ ТРОШКА СОВЕСТ: Убиецот на Лука по несреќата се забавувал во Турција!

Веднаш по убиството, Марко Миличев се упатил во Турција каде што си го прослави својот 33-ти роденден.Додека родителите на Лука 11 дена во агонија го барале убиецот на неговиот син, Марко се забавувал во Турција.
Имено, тој од Србија излегол користејќи го својот пасош, а министерот за внатрешни работи на Србија Небојша Стефановиќ, очекува дека Турција ќе го екстрадира во најбрз можен рок.
Додека родителите на Лука 11 дена во агонија го барале убиецот на неговиот син, Марко се забавувал во Турција.
Имено, тој од Србија излегол

Пронајдете не на следниве мрежи: