Безопасно дупче на кожата, ја криело вистината за подмолна болест

Loading...

Клер Ворнер мислела дека виолетовото  дупче  на нејзината дојка е безопасно, се додека пријателката не и проследила статија во  која укажувало дека можеби  се работи  за сериозна болест.Кога  воочила промена на градите, одлучила да направи самопреглед, но не успеала на напипа никаква грутка, која би ѝ укажала дека се работи за рак.
Разговарала за тоа со пријателката, која ѝ пратила статија, по што  Клер одлучила да оди на гиеколог.
По биопсијата било утврдено дека Клер има рак, а ни после тоа не успала да напипа ништо.
Одлучила да ја фотографира промената и да ја сподели на социјалите мережи, за да им укаже на жените дека е важно да реагираат на секоја промена, додека не биде доцна.Кога  воочила промена на градите, одлучила да направи самопреглед, но не успеала на напипа никаква грутка, која би ѝ укажала дека се работи за

loading...