Бидете први! Фејсбук Месинџер има нова опција и е закон!

Loading...

Апликацијата Фејсбук Месинџер, вовела нова опција која ќе ги израдува корисниците.Станува збор за Инстант Видео, кое овозможува видео разговор лице во лице со вашите пријатели.
Дополнително е интересно, што вашиот пријател може да ја сврти камерата со стискање на копче, што овозможува особата што е од другата страна да види види буквално истото пто го гледа во моментот соговорникот.
Видеото почнува без звук, кој може да биде дополнително вклучен.Станува збор за Инстант Видео, кое овозможува видео разговор лице во лице со вашите пријатели.
Дополнително е интересно, што вашиот пријате

loading...