Бидете убави со копар

Loading...

Копарот е растение кое може да  помогне вашата кожа да изгледа добро. Можете да го користите на неколку начини. Тој е исклучително погоден за 15-минутна парна бања на лицето и вратот и дејствува одлично на сува кожа.
Прочитајте повеќе на najadise.mkКопарот е растение кое може да  помогне вашата кожа да изгледа добро. Можете да го користите на неколку нач

loading...
Loading...