Бикот стресот го лечи со храна, Лавот со спорт, Ракот…

Loading...

Овен
За да се ослободи од стресот потребно е да се занимава со спорт. Па драги Овни, потрудете се енергијата да ја потрошите на нешто корисно. Помалку ќе бидете нервозни, а во исто време ќе бидете во одлична форма. Во спротивно ве очекуваат главоболки.
Бик
За Бикот да се ослободи од стресот, потребно е да си го купи омиленото слатко. Доколку е жена да се облече убаво и да се нашминка, или пак да си купи накит. А мажот Бик ќе се опушти со една чаша добар пијалок.
Близнаци
Близнаците треба да го раскажат својот проблем за да им биде полесно. Исто така може да прочитаат и некоја добра книга или барем весници. Но, од стресот ќе се ослободат доколку одат во прошетка, возат велосипед, автомобил…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
За да се ослободи од стресот потребно е да се занимава со с

loading...
Loading...