Била на чекор до смртта: Се бореле за нејзиниот живот, а потоа се случило нешто неверојатно…

Loading...

За неа се грижеле постојано. Не со денови и месеци туку со години. Толку било потребно оваа женка шимпанзо да заздрави.

loading...
Loading...