Била во 41 недела од бременоста а дотогаш не била на доктор, кога ја прегледале останале во шок

Loading...

Во март 2017 година, жена се пријавила во болница во Барнаул во Западен Сибир.Причината била недоверба кон целата медицинска индустрија.
По прегледот, докторите откриле нешто шокантно.

Жената имала вонматерична бременост која е навистина опасна по животот на трудниците и плодот. Жената веднаш била однесена на операција.
Кога хирургот го извадил бебето се случило чудо, тоа било живо и немало никакви последици, а било тешко 4 килограми.
Гордата мајка ја нарекла својата ќеркичка Вероника, што значи победа, а нејзината приказна станала навистина популарна во Русија.
По оваа приказна жената рекла дека ако некогаш повторно забремени, редовно ќе оди на прегледи. 
Причината била недоверба кон целата медицинска индустрија.
По прегледот, докторите откриле нешто шокантно.

loading...
Loading...